WAAROM VK AUTO IMPORT?

  • Uw auto is binnen 2 dagen in Nederland
  • Altijd gegarandeerd de laagste BPM
  • Het importproces  van uw auto in één totaal pakket.
  • U bent altijd op de hoogte van het importproces via onze gratis berichten service
  • Van 8:00 tot 20:00 uur bereikbaar voor al uw vragen

 

Uw droomauto in vier eenvoudige stappen.

STAP 1. ZOEK UW NIEUWE AUTO OP ÉÉN VAN DE VOLGENDE SITES

www.autoscout24.de  www.auto.de

Op deze sites kunt u uw voorkeuren aangeven zoals het merk, welk type auto, welk bouwjaar en wat voor opties. Mocht u er niet uit komen, mail of bel ons gerust. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.

STAP 2. TOTAAL PRIJS BEREKENEN

Als u de page URL kopieert die boven in de zoek balk staat en naar ons mailt, dan kunnen wij de totaalprijs dezelfde dag  voor u berekenen.

STAP 3. MAAK UW KEUS

U heeft uw droom auto gevonden en van ons een vrijblijvende import berekening ontvangen. Met deze gegevens kunt u het aanbod van Nederlandse autobedrijven bekijken en vergelijken.  Hieruit zal blijken dat het importeren van een auto doorgaans goedkoper is, dan wanneer u zo’n zelfde auto in Nederland zou kopen of dat deze helemaal niet in Nederland te vinden is.

STAP 4. SCHAKEL VK AUTO IMPORT IN.

Wij zorgen ervoor dat uw auto wordt gekeurd  bij de RDW en een Nederlands kenteken krijgt.  Uw auto wordt helemaal gereinigd, gepoetst en compleet nagekeken, voordat hij wordt afgeleverd. Wij houden u op de hoogte van de status van het importproces via onze berichtservice. In het 10 stappen plan onder het kopje FULL SERVICE PAKKET, kunt u lezen hoe wij te werk gaan.

Snel en gemakkelijk uw droomauto bij VK auto import.